Saaristen koulun piha

Yhteistyökumppanit

Kiitämme saamastamme tuesta kaikkia seuraavia tahoja ja myös kaikkia niitä, jotka haluavat pysyä nimettöminä.


Jokainen lapsen hymy ja riemunkiljahdus piristäköön päiväänne!

Kotosalla Säätiö

http://kotosalla.fi

Kotosalla on yli 55-vuotiaille tarkoitettu vaivaton ja turvallinen asumismuoto, joka tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia elämästäsi nauttimiseen. Asumisen arkirutiineista huolehtimisen sijaan voit keskittyä harrastuksiin ja omaan hyvinvointiisi. Korkealaatuiset kotimme ovat suunniteltu ikääntyvien ihmisten toiveet ja tarpeet huomioiden.

Suuntana100 niin hyvin kuin suinkin

http://suuntana100.fi

Suuntana100 ry on vapaita vuosia viettävien hyvinvointiliike. Edistämme vapaita vuosia viettävien ja niihin valmistautuvien hyvinvointia tavoitteena mahdollisimman pitkä ja hyvä elämä niin hyvin kuin suinkin.

Hämeenlinnan Tarmo ry

http://hameenlinnantarmo.sporttisaitti.com

Hämeenlinnan Tarmo on 112-vuotias yleisseura. Yleisurheilujaostomme tarjoaa laaja-alaista osaamista, monipuolista liikkumista ja mahdollisuuden menestyä - kaikille ikäryhmille. Tästä merkkinä Hämeenlinnan Tarmolle on myönnetty Valo-lajiliittojen Sinetti, joka kertoo seuramme laadukkaasta junioritoiminnasta.

Hämeenlinnan Tarmo on Hämeenlinnan kaupunkimaratonin pääjärjestäjä. Lisätietoja maratonista osoittessa http://hameenlinnankaupunkimaraton.sporttisaitti.com .

Ravintola FontanasRavintola Fontanas on perinteikäs Ravintola Hämeenlinnassa.

Uusi Fontanas tarjoaa asiakkailleen uusia makuelämyksiä tutulla ammattitaidolla. Listalta löydät nyt uutuuksina mm. hot wingsit, fingerfoodit, uusia burgereita sekä maistuvia jälkiruokia. Tule ja maista uusi Fontanas.

MeetingMole GmbH


MeetingMole on pilvipalvelu tuotteiden ja projektien digitaaliseen suoramarkkinointiin.

MeetingMole auttaa Suuntana Elämä tapahtumaa digitaalisessa suoramarkkinoinnissa, ja on toteuttanut sekä ylläpitää tätä webbisivustoa.

Saaristen koulun vanhempainyhdistys ry

http://www.hameenlinna.fi/.../Vanhempainyhdistys

Saaristen koululle on perustettu vanhempainyhdistys nimeltään Saaristen koulun vanhempainyhdistys ry.

Malike

http://malike.fi/

MALIKE- matkalle, liikkeelle, keskelle elämää

Koruverstas Klova

http://www.koruverstasklova.fi/

Klova (subst.) = yleensä puinen työkalu, jonka nahkapäällysteisten leukojen väliin kiinnitetään työstettävä esine, esim. sormus. Koruverstas Klova ~ paikka, jossa ideoita työstetään briljanteiksi tuotteiksi.

Aupame Oy

http://www.aupame.fi/

AUPAME Oy painaa mainos- ja liikelahjoja sekä myy käytettyjä autoja. Lisäksi tarjoamme kilpikaiverrusta ja valmistamme tuoksusaippuoita.

Kultakeskus Oy

http://www.kultakeskus.fi/

Lähes 100 vuotta suomalaisia jalometallituotteita maan johtavalta valmistajalta Kultakeskus Oy on hämeenlinnalainen perheyritys ja nykyisin Suomen suurin jalometallialan yritys.

Hämeenlinnan uusi kesäteatteri

http://hukteatteri.fi/

Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri niputtaa yhteen kaikki suomalaisen suven ja auringonpaisteisen kulttuurielämyksen parhaat puolet. Ympäristönä luonnonkaunis ja historiallinen Kaupunginpuisto Vanajaveden rannalla.

Kuljetuspalvelut Teemu Sirén Oy

http://www.kuljetuspalvelut-teemusiren.fi/

Kuljetamme tavaraa kuorma-autoilla, kahdella rekkaveturilla, HIAB-autolla sekä pakettiautoilla. Hoidamme vakituisesti yli sadan yrityksen kuljetukset Suomessa omalla liikennöintialueellamme. Lisäksi täydennämme palveluamme erikoiskuljetuksilla.

Kuljetamme nopeasti, varmasti ja pidämme lupauksemme.

FITFARM

http://www.fitfarm.fi/

From Dreams to Reality – tee unelmistasi totta FitFarmilla!

FitFarmin laajasta valikoimasta löydät takuulla juuri sinulle sopivan ratkaisun!

Olipa tavoitteenasi sitten painonpudotus, lihasten kasvattaminen tai jotain siltä väliltä, FitFarmin ammattitaitoisen tiimin kanssa pääset varmasti tavoitteisiisi!

OP Etelä-Häme

https://www.op.fi/op/op-ryhma/op-ryhma/osuuspankit/op-etela-hame?cid=151147203&srcpl=3

OP Etelä-Häme on OP Ryhmään kuuluva, eteläisessä Hämeessä toimiva täyden palvelun pankki. Meistä saat kumppaniksesi paikallisen ja menestyvän pankin, jossa työskentelee taitava ja luotettava yli 180 pankkiammattilaisten joukko.

LeikkiSet Oy

http://www.leikkiset.fi

LeikkiSet Oy:n esteettömät leikkivälineet on suunniteltu kehittämään ja kuntouttamaan erityiskohtelua kaipaavien lasten kehoa ja mieltä. Tuotteet on muokattu yhdistämään kaikkia lapsia, myös pyörätuolia tarvitsevia, jotta kukaan ei tuntisi itseään ulkopuoliseksi. LeikkiSetin tavoitteena on kehittää leikkikenttävälineitä, jotka ovat suunnattu liikkumisesteisille, aistihäiriöisille, näkövammaisille ja jopa autistisille lapsille.

Ahlman & CO Development Oy

http://www.awd.fi

Ahlman & CO Developmentin sydämen asia on suomalaisen sote-yrittäjyyden kehittäminen. Yrityskulttuurimme kuulu se, että onnistuessamme laitamme hyvää kiertämään. Olemme mukana Suuntana Elämässä auttamassa Saaristen erityiskoulun pihan kunnostamista esteettömäksi, jotta lapsilla olisi pihalla nykyistä parempi ja turvallisempi olla.

Mansikkapuisto Oy

http://www.mansikkapuisto.fi

Mansikkapuisto Oy on moniammatillinen ja kokenut valtakunnallinen lasten, nuorten ja perheiden palveluiden erityisosaaja. Yrityksen arvoina ovat asiakaslähtöisyys, vastuu ja tavoitteellisuus, ammatillisuus ja osaaminen sekä koulutus- ja kehitysmyönteisyys. Palveluiden laadukkuus on ykkösasia. Vuonna 1996 perustetun yrityksen pääpalveluja ovat lastensuojelun ennaltaehkäisevät avopalvelut, laitoshoidon ydinpalvelut, jälkihuollon palvelut, asumispalvelut ja lapsiperheiden kotipalvelu. Lapsiperheiden kotipalvelun lisäksi tuotamme alle 18v lasten omaishoitajien tukipalveluita. Olemme lasten ja perheiden asialla! Haluamme olla mukana mahdollistamassa lasten ja nuorten turvallista oppimisympäristöä Saaristen koulussa.