"Seinähullut" on hyväntekeväisyysprojekti, jonka tarkoituksena on tarjota alueen aivovammaisille ja heidän läheisilleen vertaistukea ja aktiviteettejä.


Kaikki me Seinähullut olemme loukkaantuneet vakavasti ja olemme saaneet aivovamman lisäksi usein myös muita neurologisia vammoja esim. selkäydinvamman. Ei ole kahta samanlaista tapausta, mutta meiltä aivovammaisilta tuntuu löytyvän yhteisiä piirteitä, yksi niistä on itseironia, siksi kutsummekin meitä Seinähulluiksi. Vaikka olemme hulluja, niin tyhmiä emme ole - aivovamma ei ole yhtä kuin älyvamma! Olemme joutuneet opettelemaan lähes kaikki ihmisen perustoiminnot uudelleen – syömisen, puhumisen, kävelyn, juoksun ym. ym. – kaikki ei olekaan itsestään selvää!

Siitä huolimatta aiomme nousta seinälle - kaikki on mahdollista -usko ja tahdo!


Seinähullut Seinällä | Seinähullut MILITARY RUNilla

Seinähullut Seinällä

Seinäkiipeily, boulderointi, on kasvava liikuntamuoto, mikä sopii niin lapsille kuin aikuisille.


Hämeenlinnan Kiipeilykeskus HÄNKKI tarjoaa loistavat tilat lajin harrastamiseen ja lupasi, että jopa Seinähullut pystyvät siihen turvallisesti oikein ohjattuna - ei muuta kuin seinälle!

Lue lisää

Seinähullut MILITARY RUNilla

"Military Run” on Parolan Visan järjestämä vähän erilainen juoksutapahtuma – vaatii kuntoa, mutta ennen kaikkea asennetta!

Niinpä haluamme olla nimemme mukaisia ja Seinähullut lähtevät pidemmälle 14 km lenkille. Tervetuloa mukaan – tuskin teitä siitä ainakaan meidän tasolle leimataan! 😊

Lue lisää

Menneitä tapahtumia


AIVOHOITOLA


Tapahtuma kauppakeskus Goodmanissa ti 13.3.2018 klo 10-15.

Päijät-Hämeen Aivovammayhdistyksen Hämeenlinnan toimintaryhmä esittelee toimintaansa Aivohoitola -tapahtumassa tiistaina 13.3. klo 10-15 Kauppakeskus Goodmanissa Hämeenlinnassa. Toimintaansa esittelemässä ovat myös Kanta-Hämeen Muistiyhdistys ry ja Kanta-Hämeen Epilepsiayhdistys ry.