Seinähullut Seinällä

Yhteistyökumppanit

Kiitämme saamastamme tuesta kaikkia seuraavia tahoja ja myös kaikkia niitä, jotka haluavat pysyä nimettöminä.


Parolan Visa

http://parolanvisa.fi/

Parolan Visa ry on vuonna 1928 perustettu yleisseura. Parolan Visa keskittyy laadukkaaseen liikuntatoimintaan – jalkapallon, futsalin sekä monipuolisen ohjaustoiminnan kautta.

Seuran toiminta-ajatus on:

Monipuolista liikuntaa – laadukkaasti ja edullisesti

HÄNKKI - Hämeenlinnan kiipeilykeskus

http://www.hankki.fi/

Kiipeily on hauska ja monipuolinen harrastus joka sopii kaikenikäisille. Hämeenlinnan kiipeilykeskus Hänkki toivottaa kaikki rohkeasti kokeilemaan! Aiempaa kokemusta ei tarvita ja paikan päällä saat opastuksen. Tervetuloa Kantolaan!

Luontaishoitola Tmi Terhi Lehtimäki

http://www.luontaishoidot.fi/

Terveydenhoito on parhaimmillaan kehon ja mielen tasapainoa joka johtaa kokonaisvaltaiseen hyvään oloon, parempaan itsetuntemukseen ja kykyyn nauttia elämästä.

Hoitolassani tarjoan sinulle erilaisia täydentäviä hoitoja, jotka voivat antaa helpotusta niin fyysisiin kuin psyykkisiinkin vaivoihin. Kehon oireethan ovat oikeastaan tervettä; sairaudet tai oirehtiminen ovat juuri kehon pyyntö tehdä muutos esim. ruokavalioon, elämäntapoihin ja/tai ajatusmalleihin.

Aivovammaliitto ry

http://www.aivovammaliitto.fi/

Aivovammaliitto on aivovammautuneiden ihmisten ja heidän läheistensä etujärjestö, jonka tarkoituksena on edistää aivovammaisten henkilöiden suoriutumista yhteiskunnassa itsenäisesti ja yhdenvertaisina muun väestön kanssa. Toiminnan tavoitteena on myös aivovammojen tutkimuksen, hoidon ja ennaltaehkäisyn kehittyminen. Vuonna 1992 perustetun Aivovammaliiton toimintaan kuuluvat oleellisesti

  • neuvonta, ohjaus ja vertaistuki aivovammoihin liittyvissä asioissa
  • tiedottaminen ja koulutus
  • sopeutumisvalmennuskurssien järjestäminen vammautuneille ihmisille ja heidän läheisilleen
  • yhdistystoiminnan tukeminen
  • vaikuttaminen ja
  • yhteistyö muiden vammaisjärjestöjen ja viranomaisten kanssa.Tasapainoklinikka

http://tasapainoklinikka.fi/

Tasapainoklinikan Michaela tarjoaa Seinähulluille ammattimaisen alkulämmitttelyn.

Kesällä 2017 perustettu yritys on Laurentin, Raunan, Idan ja Michaelan yhteistyön tulos. Tavoitteena oli luoda unelmien työpaikka ja kaupungin paras terveyspalvelu ikäihmisille.

Tasapainoklinikka tarjoaa asiakkailleen geriatrisia fysioterapiapalveluja, jalkahoitoa, terveysliikuntaa ja terveysaiheisia luentoja. Kaikkien palvelujen tavoitteena on parantaa asiakkaiden toimintakykyä, ja sitä kautta ylläpitää omatoimisuutta, ennaltaehkäistä kaatumisia ja mahdollistaa turvallinen kotona asuminen mahdollisimman pitkään.

Ravintola Topcapi

http://www.ravintolatopcapi.fi/

Hämeenlinnan vanhin pizzeria.

Asunto Oy Hämeenlinnan TulliaukioTaloyhtiö, missä on paitsi hyvä asua ja ei pelkästään tervehditä naapuria, vaan tehdään ja selviydytään yhdessä!

Kotosalla Säätiö

http://kotosalla.fi

Kotosalla on yli 55-vuotiaille tarkoitettu vaivaton ja turvallinen asumismuoto, joka tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia elämästäsi nauttimiseen. Asumisen arkirutiineista huolehtimisen sijaan voit keskittyä harrastuksiin ja omaan hyvinvointiisi. Korkealaatuiset kotimme ovat suunniteltu ikääntyvien ihmisten toiveet ja tarpeet huomioiden.

Suuntana100 niin hyvin kuin suinkin

http://suuntana100.fi

Suuntana100 ry on vapaita vuosia viettävien hyvinvointiliike. Edistämme vapaita vuosia viettävien ja niihin valmistautuvien hyvinvointia tavoitteena mahdollisimman pitkä ja hyvä elämä niin hyvin kuin suinkin.

MeetingMole GmbH


MeetingMole on pilvipalvelu tuotteiden ja projektien digitaaliseen suoramarkkinointiin.

MeetingMole auttaa Suuntana Elämä tapahtumaa digitaalisessa suoramarkkinoinnissa, ja on toteuttanut sekä ylläpitää tätä webbisivustoa.